fbpx

Prijs Ruud Feltkamp

€ 1795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Ruud Feltkamp

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Ruud Feltkamp boeken of Ruud Feltkamp inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Ruud Feltkamp

Ruud Feltkamp is geboren op 2 oktober 1989 in Amsterdam. Als driejarig jongetje wist hij het al heel zeker. Hij wilde acteur worden. Zijn droom ging op zestienjarige leeftijd al een klein beetje in vervulling, want toen mocht hij naar de NKT theaterschool in Purmerend.

Twee jaar later had Ruud zijn eerste acteerrol te pakken en schitterde hij op z’n achtste in een McDonalds’s reclame op tv. Bij het grote publiek werd hij pas echt bekend door zijn hoofdrol in de populaire film ‘Kruimeltje’. De film was een enorme hit in de bioscoop en begon een ware zegetocht met prijzen o.a. in Noorwegen, Noord- en Zuid Amerika. In 2000 won ‘Kruimeltje’ de Nederlandse Rembrandt Award en was het bovendien de Nederlandse inzending voor de Oscars. Op zijn dertiende speelde Ruud weer een hoofdrol in een Nederlandse film ‘Kees de Jongen’.

Naast zijn filmrollen was Ruud ook te zien in diverse televisieseries. In zijn examenjaar van het IVKO startte hij in 2006 bij de RTL soapserie ‘Goeden Tijden Slechte Tijden’. In 2009 speelde Ruud in de film ‘Love of Loser’. Naast zijn acteerwerk kun je Ruuds stem ook nog herkennen in de animatiefilm ‘Surfs Up’.

Verder heeft Ruud samen met zijn oudere broer Pim een multimedia bedrijf: Feltkamp tv multimedia. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van professionele films, foto’s, grafische vormgeving en webdesign. Sinds vorig jaar heeft Ruud als eerste acteur wereldwijd, dan ook zijn eigen app.

In zijn vrije tijd houdt Ruud zich bezig met zeilen, snowboarden en het mixen/draaien van muziek. Deze laatste hobby wordt steeds serieuzer nu hij meerdere grote muziekklussen binnengesleept als DJ. Hij draait al jaren in clubs en discotheken in Nederland en zelf buiten onze grenzen. Ruud is steeds meer bezig om de muziek zelf te produceren. Dit leverde in december 2014 zijn eerste single ‘Listen’ op. Aan het einde van 2015 heeft hij nog een nieuwe single uitgebracht ‘Dirty’.

Na deelname aan Expeditie Robinson in 2012 krijgt Ruud in 2013 weer een rol in een film ‘de Toscaanse bruiloft’.

Ook presenteren heeft Ruud zijn aandacht gekregen. Na het volgen van de presentatie coaching van Rik Luijcs krijgt Ruud de mogelijkheid om dit in de praktijk te brengen als online backstage presentator bij het programma ‘The Hit’ wat uitgezonden wordt bij RTL 5. Ook wordt hij gevraagd om bij de GTST quiz op RTL 4 de presentatie als side kick van Carlo Boszhard te worden. In oktober 2014 ontvangt Ruud de Televizier Talent award voor zijn debuut als presentator en zijn loopbaan als acteur.

Ruud Feltkamp boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Ruud Feltkamp een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht