fbpx

Prijs Rudi Rozenberg

€ 695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Rudi Rozenberg

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Rudi Rozenberg boeken of Rudi Rozenberg inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie Rudi Rozenberg

  De meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi Rozenberg zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”.

  Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudionvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maar soms komen ze ook met de trein of auto). Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

  Bij zijn live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rudi Rozenberg een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begon al gelijk goed met zijn nieuwe single, een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après ski König: DJ Maurice.

  Het winterseizoen 2019/2020 stond vooral in het teken van ‘Sex In The Snow’, één van de grote hobby’s van Rudi Rozenberg… Rudi Rozenberg boeken doe je uitsluitend bij Lukassen Produkites. Meer weten over een optreden van Rudi Rozenberg? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een optred en van Rudi Rozenberg

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Rudi Rozenberg een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht