fbpx

Prijs Roy Raymonds

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Roy Raymonds

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Roy Raymonds boeken of Roy Raymonds inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Roy Raymonds

  Na “een ster in 40 dagen” volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL- Boulevard , Paul de leeuw, man bijt hond en zelfs op de Rode Bank bij Jenssen. Maar ook werd Roy Raymonds de Artiest van de week bij de Tros sterren.nl en is Roy Raymonds bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje.

  In korte tijd wist Roy Raymonds vele fans om zich heen te verzamelen. Roy Raymonds is één brok energie die elk zaal verandert in een Arena! Met zijn hits als “Ik heb een knalrooie rubberboot”, “Ga je met me mee”, “Sneeuwblind” en zijn nieuwe single “Zomer op het plein” laat Roy Raymonds de zaal bruisen!

  Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter. Met zijn enthousiaste en explosieve optredens is hij een graag geziene gast op de vele grote podia ‘s zoals de Amsterdamse Huishoudbeurs, de TV-Oranje & Radio NL zomertoer, het Mega piratenfestijn, TT assen, enz.

  Roy Raymonds treedt nog steeds met heel veel plezier op bruiloften en bedrijfsfeesten waar hij iedere keer weer het dak eraf krijgt.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Roy Raymonds een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht