fbpx

Prijs Ronnie Ruysdael

€ 2395,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Ronnie Ruysdael

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Ronnie Ruysdael boeken of Ronnie Ruysdael inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Ronnie Ruysdael

  Ruysdael is een Nederlands zanger en acteur.  Jarenlang stond hij met zijn zonen Friso en Konstantijn als de Sjonnies op het podium. Per 1 januari 2010 werden de Sjonnies opgesplitst, wat betekende dat Ronnie als solo-artiest aan het werk ging.

  Van de eerste tot de laatste minuut is een optreden van Ronnie een groot feest. Grote hits van vroeger en nu passeren de revue. Het publiek kan niet anders dan meezingen en de polonaise lopen op “Dans je de hele nacht met mij”, “De Bostella”, “Zwemmen zonder slip” en natuurlijk “Blauw van de Sangria”.

  Het jaar 2013 begon voor Ronnie Ruysdael goed. Hij kreeg in de eerste 2 weken direct een paar onderscheidingen namelijk: De PartyStorm Award voor de categorie ‘leukste bühne act’ en de Geels Populariteits Award voor de categorie ‘beste feest artiest’. Bovendien werd het nummer dat hij eind 2012 opnam met zanger Rinus en zijn vriendin Debora een ware YouTube hit. Het nummer, “Eet veel bananen”, werd binnen twee weken 1.000.000 keer bekeken. Later is dit zelfs opgelopen naar 3.500.000

  “Een feest is pas een feest als Ronnie Ruysdael is geweest!”

   

  Ronnie Ruysdael boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  Wilt u Ronnie Ruysdael boeken, bel of mail gerust met één van onze medewerkers. Ronnie Ruysdael staat voor absolute feestgarantie.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Ronnie Ruysdael een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht