fbpx

Prijs Ronnie Flex

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Ronnie Flex

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Ronnie Flex boeken of Ronnie Flex inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie Ronnie Flex

  Het moge nu duidelijk zijn dat Ronnie Flex behoort tot de grootste artiesten van Nederland. De eigenzinnige rapper heeft met zjin releases een abonnement op de hitlijsten met mulit-plantina megahits als ‘Energie’, ‘Plek Als Dit’, ‘Zusje’ en ‘Drank En Drugs’. Met een duidelijk plan voor ogen begon de toen 14e jarige Ronnie Flex met het maken van muziek. Door het produceren van honderden beats, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend te probereen producties nog beter, strakker en veelzijdiger te maken, zal Ronnie Flex land voor land de wereld overnemen.

  De muziek werd er met de paplepel ingegoten bij de Jonge Flex, want zijn moeder zingt en speelt piano en zijn vader produceert. Dankzij hun stond Ronnie als peuter al te stuiteren op beats van Dr. Dre en groeide hij op met een uitgebalanceerd dieet van DJ Pemier, Biggie en Motown.

  Na hits als ‘Nooit Meer Slapen’ met onder andere Yellow Claw en Boaz van de Beatz en ‘Soldaatje’ met Mr. Polska begint het echt voor Ronnie bij het uitbrengen van ‘Zusje’. In 2014 werd bekend dat het de meest bekeken videoclip van een Nederlandse artiest op YouTube is. Het nummer is een onderdeel van zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Nog Jong’ en ‘Net Als Wij Voor Altijd’.

  In 2015 was het het controversiële nummer ‘Drank & Drugs’ die de Capellenaar volledig op de kaart zetten. De single afkomstig van het gezamenlijke album ‘New Wave’, stond maar liefst 19 weken in de single top 100. Verschillende singles van het album komen in de single top 40 te staan en gaan platinum. Ook het album, gemaakt met onder andere Lil Kleine, Bokoesam, SFB En lijpe behaald de platina status. Ronnie won met het album o.a. de popprijs van 2015 en Edisons in de categorieën Beste Hiphop en Beste Album.

  Daarna volgen optredens op alle grote festivals, waaronder Lowlands en een eigen concert in Ahoy. Maar ook 2017 begon goed voor Ronnie. In het eerste kwartaal scoort hij maar liefst drie nummer 1 hits met zijn singles ‘Plek Als Dit’ en ‘Energie’ en ‘Blijf Bij Mij’ met Frenna. Later dit jaar heeft hij de single ‘Pull Up’ uitgebracht samen met Dyna en Frenna.

  Ronnie Flex boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Ronnie Flex een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht