fbpx

Prijs Romy Monteiro

€ 4995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Romy Monteiro

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Romy Monteiro boeken of Romy Monteiro inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Romy Monteiro

Romy heeft eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd, maar sinds ze er anderhalf jaar geleden achterkwam dat ze toch kon zingen wil ze niet anders meer. Na haar verpletterende auditie bij The Voice of Holland kan niemand meer om haar heen.

Ze vond een baan achter de schermen wel echt iets voor haar en besloot daarom ook de opleiding Marketing-Communicatie in Amsterdam te gaan studeren. Na drie jaar deze opleiding te hebben gevolgd begon er toch een showbizz-kriebeltje naar boven te komen. Toen de beste vriendin van Romy haar vorig jaar smeekte om te zingen op haar verjaardag besloot ze tegen alle verwachtingen in dit toch te doen. De reacties van het optreden waren buitengewoon positief en Romy had de smaak meteen te pakken. Dit is waar ze 100% voor wilde gaan. Het zo snel mogelijk afronden van haar opleiding en afstuderen werd een hoofdtaak. Toch kwam deelname aan The Voice Of Holalnd 2014  voor iedereen onverwacht. Hoewel zij niets liever wilde dan beginnen aan haar zangcarrière was Romy nog onervaren en erg onzeker. Toch besloot ze om een sprong in het diepe te maken en mee te doen aan deze succesvolle talentenjacht, want een betere stap dan op tv kun je niet maken.

Inmiddels is de carrière van Romy in een stroomversnelling geraakt. In 2015 maakte ze haar musicaldebuut in de musical ‘The Bodyguard’.

Romy Monteiro boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Romy Monteiro een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht