fbpx

Prijs Rolf Sánchez

€ 4000,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Rolf Sánchez

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Rolf Sánchez boeken of Rolf Sánchez inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Rolf Sánchez

Rolf Sanchez is inmiddels niet meer weg te denken uit de hitlijsten en is op dit moment de meest succesvolle Nederlandse artiest op het gebied van Latin muziek. Hij nam deel aan het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’ waaruit de hit ‘Pa Olvidarte’ met Emma Heesters voortkwam. ‘Pa Olvidarte’ belandde binnen 3 weken in de top 5 en staat inmiddels op #2 in de Top 40! De hit werd onlangs bekroond met een gouden plaat, maar is inmiddels hard op weg naar de platina status.

Rolf staat op 10 april 2020 met zijn eigen concert ‘Una Noche’ in AFAS Live. De avond vol entertainment, dansers en special guests is veelbelovend, wat ook te zien is aan de kaartverkoop die in rap tempo gaat en bijna uitverkocht is! Nederland kan niet meer om multitalent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek.

Rolf is te boeken voor een tape optreden en voor een optreden met live band.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Rolf Sánchez een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht