fbpx

Prijs Robert Pouwels

€ 1295,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Robert Pouwels

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Robert Pouwels boeken of Robert Pouwels inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Robert Pouwels

  Robert Pouwels is een van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten.

  In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen. Van bruiloft tot muziekreis en van de 4-daagse feesten tot vakantieparken in Nederland & België. Overal inzetbaar is het motto.

  Wie Robert Pouwels boekt is verzekerd van een volle dansvloer en een avondje of middag vertier. Met de juiste interactie met het publiek weet hij keer op keer weer in pakken. Op speciaal verzoek kan hij ook een fantastische Hazes act doen. Doe je ogen dicht en de Hazes-vibe is daar.

  In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest DJ van het land en daar buiten. Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en inmiddels een jaarlijks toertje langs de Antillen in januari een vast item in de agenda.

  We kunnen nog meer mooie woorden aan Robert wijden, maar een optreden van Robert meemaken is voldoende om je te overtuigen.

  Robert Pouwels boeken doet u bij Lukassen Produkties!

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Robert Pouwels een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht