fbpx

Prijs Rob Ronalds

€ 1495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Rob Ronalds

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Rob Ronalds boeken of Rob Ronalds inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Rob Ronalds

  Op de bühne is Rob Ronalds een kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elk feest op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met optredens in zowel binnen- als buitenland bewezen een entertainer van grootse klasse te zijn. Rob Ronalds gaat nu zijn eigen weg bewandelen met een nieuw imago, leuke liedjes.

  In 2007 bracht Rob Ronalds de single ‘Voor Een Zoen’ uit. Dit is een bewerking van de oude hit van Michel Delpech, “Pour Un Flirt”. Deze song is o.a. bekend van de “Paturain” reclame en staat inmiddels goed genoteerd in de Mega Top 100.

  In Juli 2008 verscheen de nieuwe single “Meisjes van de Nacht” de oude hit van Edwin Roelvink wordt opgepoetst en voorzien van een Rob Ronalds sausje. Iedereen die de plaat in deze uitvoering hoort zegt: “Ja, deze hoort er helemaal bij”

  Aan het eind van 2008 neemt Rob weer een nieuwe single op “Haar Rode Lampje” toen Rob voor het eerst het nummer in de demofase hoorde was hij niet meteen enthousiast, moet ik dit wel gaan zingen. Maar al gauw was het nieuwe  arrangement gemaakt door Waylon van de Heijden en sprongen de vonken ervan af. De feestplaat van 2008/2009 is geboren,

  In 2010 kwam mijn tweede solo album uit de “Best Of Rob Ronalds” hierop zijn al mijn bekende nummers terug te vinden. Tevens in dit jaar verscheen de hit “Hela Hola tut Hola” in de zomer van 2010 speelde het Nederlands elftal de WK en hiervoor heb ik een WK versie van het Rode Lampie opgenomen met de titel “We gaan voor niemand aan de kant” (nou ja alleen voor Spanje dan) Net na het WK en om de teleurstelling te verwerken heb ik toen de single “Op De Camping” uitgebracht.

  In 2012 komt Rob met de single “Slimmer Naar De Zon” .Met deze single heb ik laten horen dat ik niet alleen feestmuziek zing, maar ook een serieuze noot kan kraken.

  Eind 2012 komt Rob Ronalds met een nieuwe single genaamd ‘Ons Frans is vrijgezel. Vrolijke muziek gezongen door een topzonger. Dat zijn de elementen die een optreden van Rob Ronalds tot een succes maken. Daarnaast wint Rob begin 2013 de Party Storm Award voor beste feestartiest van Nederland

  Rob Ronald boeken of inhuren doet u bij Lukassen Produkties

  Met een zanger als Rob Ronalds is het een en al feest!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Rob Ronalds een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht