fbpx

Prijs Ria Valk

€ 2350,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Ria Valk

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Ria Valk boeken of Ria Valk inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Ria Valk

  Ria Valk is geboren op 11 februari 1941 te Eindhoven en debuteerde als zangeres en actrice in 1959. Ze begon haar carriere als Elvis Presley imitator en als zingende cowgirl. Haar eerste single “Rocking Billy” verscheen in 1960 en scoorde een nummer 4 positie in de Nederlandse Top 40. De plaat stond maarliefst 26 weken in deze lijst van best verkochte singles.

  Eind jaren ’80 speelde ze een rol in de VARA TV-serie “Zeg ‘ns AAA” en scoorde nog een aantal bescheiden feesthits. Daarnaast verscheen er een nieuw ingezongen CD met Ria’s oude hitsingles welke gretig aftrek vond.

  In de jaren ’90 besloot Ria een van haar hobby’s weer eens op te pakken; Ze schilderde een aantal prachtige schilderijen en maakte een astrologie-verjaardagskalender. Daarnaast verschenen er een aantal singles zoals “Konijn”, “Ik ben zo bang van vliegen”, “Alexander”, “Jongens doe me nou ’n lol”, “Ik ben altijd bereikbaar” en “Zandvoort Olé”.

  In het nieuwe millennium houdt Ria zich voornamelijk bezig als schilderes

  en komt dankzij het gebruik van nieuwe schildertechnieken met verrassende resultaten! Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en laat Ria ook vocaal van zich horen. De uitgave van haar meest recente single “Kopje soep” heeft nogal wat voeten in de aarde gehad  doordat de tekst betrekking had op het merk “Cup-a-soup”. De fabrikant verbood Ria de single uit te brengen maar de aangepaste tekst

  kon nog net op tijd  voor het carnaval van 2003 op single-CD verschijnen. Daarnaast treed Ria nog regelmatig op in het Nederlandse feestcircuit.

  Dus voor een onvergetelijk partijtje hossen, dansen en springen moet je bij Ria zijn!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Ria Valk een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht