fbpx

Prijs Rene Schuurmans

€ 3250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Rene Schuurmans

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Rene Schuurmans boeken of Rene Schuurmans inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Rene Schuurmans

  ‘Als het weekend is’ kunnen bij optredens van René Schuurmans ‘de handen in de lucht’.

  Keer op keek straalt het plezier er vanaf en weet hij bij ieder optreden het publiek mee te krijgen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en repertoire maken René Schuurmans tot een van de graag geziene gasten op de meest uitlopende evenementen.

  René Schuurmans bracht verschillende albums uit en nummers als ‘ Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’ en ‘Hela Ho’. De landelijke doorbraak van René kwam in 2007 toen ‘Laat de zon in je hart’ de grote meezinghit van de zomer was en het album ‘Vanaf vandaag’ op nummer 5 in de Mega Album Top 100 kwam te staan.

  Door al deze singles heeft René een enorm partyrepertoire opgebouwd. Hierdoor mag René Schuurmans zich rekenen tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Wat u kunt verwachten van een optreden van René Schuurmans? Een bruisend feest met een hoog meezinggehalte!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Rene Schuurmans een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht