fbpx

Prijs Rene Karst

€ 2995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Rene Karst

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Rene Karst boeken of Rene Karst inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie Rene Karst

  Coronaproof event organiseren?
  René Karst is perfect in te zetten voor een (coronaproof) event. René kan met zijn gitaar als geen ander inspelen op het publiek en zich volledig aanpassen. René Karst zoekt graag (vanaf een barkruk) de interactie op met zijn publiek. Gepaste gezelligheid!

  Rene Karst heeft dé hit te pakken!  Zijn  “Atje voor de Sfeer!”  wordt overal gedraaid en uit volle borst meegezongen. Met deze zomerhit is Rene Karst met stipt de meest geboekte feestartiest van dit moment! Rene Karst boeken? Wij verzorgen exclusief de boekingen van Rene Karst, neem vrijblijvend contact op bij vragen, wij helpen je graag!

  Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet Rene Karst zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist… Wie kan ‘em niet meebrullen! Uiteraard mag deze hit naast zijn “Supergave Tijd”  en “Atje voor de Sfeer”  niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat Rene halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.

  Advies of hulp nodig?
  Wij helpen je graag met al je vragen over Rene Karst, neem vrijblijvend contact met ons op!

  Door hits als ” Liever te dik in de Kist” ,  “Supergave Tijd”, “ Annemarie”, “Tarwesmoothie” “Atje voor de Sfeer!” gaat de  carrière van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Zijn ‘Atje voor de Sfeer’ wordt dagelijks gebruikt voor de Radio 538 tune ‘Grapje voor de Sfeer!’.   Bekijk de beelden HIER. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 was hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai.

  Nieuwe single Rene Karst
  ‘Zou er ook Tarwesmoothie zijn?’, vraagt René Karst zich af met deze single af. Uiteraard een verwijzing naar zijn favoriete drankje: bier!
  Na een heftige Corona besmetting in maart 2020 en maar liefst twee brandstichtingen, vond de immer positieve René het tijd voor vrolijkheid en dus brouwde hij een ouderwetse feesthit. ‘Het leven moeten we, ondanks die rottige Corona, gewoon blijven vieren. En hoe kan dat beter dan met een Tarwesmoothie in de hand!’. Aldus René. 

  Rene Karst boeken? Rene Karst inhuren?
  Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Karst neem contact met ons op: 024-3232714

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Rene Karst een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht