fbpx

Prijs Rene Karst

€ 1595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Rene Karst

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Rene Karst boeken of Rene Karst inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Rene Karst

Klaar voor een feestje? De nieuwe single van Rene heet ‘De Stenen Op Het Plein’ en gaat over de oer-Hollandse kermissen. Steeds meer kermissen boeken hem, omdat dit nummer gaat over wat iedereen voelt.

‘Liever Te Dik In De Kist’ is natuurlijk de enorme hit van 2016. Het nummer wat hij samen met vriend en collega Stef Ekkel schreef is een grote hit waardoor hij inmiddels landelijk een bekende zanger begint te worden. Op een kermis, carnaval, feestavond of personeelsfeest wordt hij veel geboekt.

Een optreden van deze sympathieke zanger is een feestje met repertoire dat zeker niet standaard is. Hij verrast iedereen met een feest programma en nummers zoals: ‘Supergave Tijd’, ‘Op De Tafel Dansen’, ‘Helemaal Niets’ en de stamper ‘Hollanders’ die in 2016 ook al bij alle Nederlandstalige lijsten de nummer 1 positie bereikt. ‘Liever Te Dik In De Kist’ maakt dat René inmiddels een veelgevraagd artiest is en dat zal de komende tijd alleen nog maar blijven groeien.

Met onder andere een Status Quo Medley betrekt hij op een speciale manier zijn publiek bij zijn optreden en laat hij zien dat hij zeer muzikaal is. Bij collega’s wordt hij gezien als het best bewaarde geheim in het Nederlandstalige circuit. René verovert als zanger/ gitarist langzaam (maar zeker) heel Nederland, dus wees er snel bij!

Rene Karst boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Rene Karst een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht