fbpx

Prijs Remixx

€ 1395,-excl. BTW

privéfeesten
€ 1025,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Remixx

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Remixx boeken of Remixx inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Remixx

Met Remixx is uw feest gegarandeerd geslaagd. De twee heren en de dame weten met hun uitgebreide repertoire ervoor te zorgen dat iedereen er een feest van maakt. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek diverse malen betrokken wordt.

Door de unieke samenstelling van Remixx weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Met de juiste interactie met het publiek wordt het feest keer op keer persoonlijk en met een uniek karakter. Of het nu gaat om uw bruiloft, bedrijfsfeest, kermis of feesttent dankzij de brede keuze in het repertoire weet Remixx iedereen op de dansvloer te krijgen. Of het nu gaat om dansmuziek, Top 40, Nederlandstalig, disco, rock of de nieuwste hits. Remixx is muzikaal veelzijdig en kan daarom goed inspelen op  de wensen van het publiek. Remixx behoort dan ook niet voor niks tot een van de meest gewilde bands.

Remixx streeft naar perfectie en dat is tot ieder detail te zien. De professionele geluid- en lichtinstallatie, de presentatie en de uitstraling op het podium vormen een perfect geheel.

Remixx boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Remixx een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht