fbpx

Prijs Rapper Sjors

€ 895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Rapper Sjors

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Rapper Sjors boeken of Rapper Sjors inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie Rapper Sjors

  Wij doen enkel de boekingen voor de rap-optredens. Voor management, videoboodschappen of andere aanvragen mail naar: sjorsbekendvantv@gmail.com

  Een videobooschap van Rapper Sjors bestellen kan via: www.videoboodschapbestellen.nl

  Rapper Sjors is geboren in Heerlen op 31 mei 1992 en kwam al vrij jong in aanraking met Rapmuziek. We kennen Rapper Sjors vooral van Man Bijt Hond. Onmiddellijk na de eerste uitzending van Man Bijt Hond kwamen er veel reacties op zijn optreden. Sommigen van zijn fans zochten hem bewust thuis op. Het kon zomaar gebeuren dat op een avond er tientallen fans op zijn stoep stonden.

  Het mag duidelijk zijn: Rapper Sjors heeft iets………..Hij is politiek en maatschappij-kritisch en maakt daar Raps over. Dat deed hij over de belastingdienst maar ook over de ouderenzorg en het belastingvoordeel voor de bezitters van oldtimer-auto’s en nu ook over het Nederlandse drugsbeleid in zijn laatste single ‘Gratis Wiet’. Zijn nummers gaan ergens over.

  Sjors heeft een nuchtere kijk op de dingen en over onrecht kan Sjors zich behoorlijk opwinden. In de zomer van 2013 kwamen Dave Donkervoort (Purple Studio) elkaar tegen en al snel werd afgesproken samen wat te gaan proberen. Dat resulteerde in ‘De Ware Liefde’ zijn voorlaatste single.

  Duidelijk is nu ook welke kant het opgaat met Rapper Sjors. Vette Funk gemixed met R&B-Hip Hop en Nederlandse maatschappij-kritische teksten maar wel dansbaar.

  Rapper Sjors boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Rapper Sjors een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht