fbpx

Prijs Radio Veronica goes 90’s

€ 4995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Radio Veronica goes 90’s

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Radio Veronica goes 90’s boeken of Radio Veronica goes 90’s inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Radio Veronica goes 90’s

  Voor veel Nederlanders is de naam Radio Veronica nog steeds magisch. Tijdens Radio Veronica goes 90’s nemen we je even mee terug naar de tijd dat je danste op de hits van Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor en in je trainingspak hakte op de Party Animals.

  Jan Vis artiesten en evenementen biedt een uniek totaalconcept aan, inclusief promotiepakket bij Radio Veronica. De ervaren DJ’s van Radio Veronica draaien de beste 90’s hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond. Daarnaast is er altijd minimaal 1 artiest uit die tijd bij om te zorgen voor een live spektakel.

  Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica goes 90’s circa 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure! Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica en op Social Media. Jan Vis artiesten en evenementen vertelt u graag over de vele mogelijkheden rondom Veronica goes 90’s!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Radio Veronica goes 90’s een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht