fbpx

Prijs Quintino

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Quintino

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Quintino boeken of Quintino inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Quintino

“Bringing music with energy” dat is wat Quintino voor staat met zijn grote glimlach en passie voor het oppompen van het publiek als geen ander kan!

Quintino is geboren in Den Helder in 1985. Hij begon als DJ op de leeftijd van 15 jaar. Toen hij 18 jaar was, werd hij ontdekt door Laidback Luke en bracht hij zijn eerste tracks “Meisjes”, “Wooker” en “SupersoniQ” uit.

De grote doorbraak van Quintino’s kwam toen hij een remix maakte van het nummer “Rap Das Armas” van Cidinho & Doca’s in april 2009. Dat werd een enorme wereldwijde clubhit en stond ook bovenaan in de Nederlandse verkoop en airplay charts. De clip is inmiddels meer dan 10 miljoen keer op Youtube bekeken.

Zijn volgende grote hit, “Heaven”, een samenwerking met soulzanger Mitch Crown, werd uitgebracht in augustus 2009. Deze versie was een grote hit voor Quintino en was een van de meest gespeelde radio platen in 2009. De follow up single werd uitgebracht in 2010. “Je kan niet ontkennen ‘, wederom met vocalen van Mitch Crown, en was ook een groot succes.

In 2010 Quintino zijn eigen label SupersoniQ Records, waarin hij veel superieure club tracks uitbracht. Denk aan nummers¬† als “Fire” van Quintino & The Partysquad, ‘Drop The Beat “&” Sustain “van Quintino en de geweldige club banger’ I Feel”.

Quintino’s agenda is bijzonder goed gevuld. Quintino doet meer dan 200 shows per jaar in de Benelux alleen. Zijn zomertour is al volgeboekt, en dat in landen als Spanje, Bulgarije en Griekenland. Een van de grootste ervaringen van het afgelopen jaar was een optreden voor 300.000 mensen tijdens Koninginnedag in Nederland.

Deze man is geboren om te vermaken! Uplifting elk publiek met zijn feel good vibe!

Quintino werkte al samen met DJ’s als Afro Jack en Tiesto en mag zich rekenen tot de absolute top.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Quintino een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht