fbpx

Prijs Q5 New Style

€ 3995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Q5 New Style

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Q5 New Style boeken of Q5 New Style inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Q5 New Style

  Op zoek naar een moderne top 40- coverband, die bestaat uit jonge muzikanten?! Zoek niet verder! Q5 is misschien wat u zoekt. Met ongekend enthousiasme en veel energie weten de bandleden niet alleen hun instrumenten feilloos te bespelen maar ook het publiek.

  Het originele en allround repertoire, de opvallende kleding en hun kenmerkend podiumplaatje zorgen voor een vernieuwend, modern geheel. Met de juiste mix van oude en nieuwe hits zijn ze voor jong tot oud een ware muzikale belevenis. Door leuke acts en veel interactie met het publiek, weten ze precies op al hun wensen in te spelen.

  Kortom… Q5 is en brengt live entertainment.. zoals het bedoeld is!

  Q5 is:

  Janine Alberts – zang, Wouter Hendrixen – gitaar en zang, Lobke Eekma – basgitaar en zang, Foppe Eekma – toetsen en zang & Lars Mombarg – drums en zang.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Q5 New Style een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht