fbpx

Prijs Postmen

op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Postmen

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Postmen boeken of Postmen inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Postmen

Het Postmen-concept is gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn. Zijn eerste album werd gelanceerd via zijn productiebedrijf en record label Social Life Music. In de studio en op het podium werkt Stotijn altijd samen met de beste muzikanten.

Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat Documents , waar een golf van grote hits uit voort kwamen. Documents was de eerste hip hop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles Cocktail, Crisis en U Wait. De Postmen sound domineerde de hitlijsten en Documents werden een cultureel fenomeen.

Sinds 1998 heeft Stotijn 7 studio albums gemaakt. Hij staat bekend om zijn karakteristieke sound, met aanstekelijke melodieën, originele baslijnen en positieve energie. Stotijn heeft ook geproduceerd en geschreven voor diverse artiesten in verschillende genres, waaronder Def Rhymz ‘De Bom’ (1990), E-Life ‘In Doubt ’99’ (1999), Morgan Heritage ‘Our World’ (2001), Anouk ‘Jerusalem’ 2004), “Good God” (2007), Bergit Lewis “Let Me See You Move” (2007), Gers Pardoel & Doe Maar “Liever Dan Lief” (2012).

Postmen is op alle grote festivals gezien in zowel binnen als buitenland. Met de Postmen sound heeft hij vele prijzen gewonnen in de Nederlandse muziekindustrie waaronder de “Grote Popprijs” en een “Gouden Harp”. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste personen in de grondvesting van de hiphop en reggae cultuur in Nederland.

In 2018 bestaat de Postmen sound 20 jaar. Dat wordt gevierd met de release van Stotijn’s eerste studioalbum sinds 7 jaar, genaamd ‘The Setlist’.

Postmen boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Postmen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht