fbpx

Prijs Poar Neem’n

€ 1675,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Poar Neem’n

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Poar Neem’n boeken of Poar Neem’n inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Poar Neem’n

Feest! Humor! Gezelligheid! De mannen van Poar Neem’n weten dit als geen ander te brengen en zijn helemaal klaar voor 2019. Moderne festivals, gezellige tentfeesten, carnaval, in de kroeg of discotheek, geef ze een podium en het is feest.

Zij hebben ook een behoorlijk aantal fans/vrienden, verspreidt door heel het land. De 175.000 Facebookvolgers zijn daar het bewijs van! Van dit grote bereik zal ook nuttig gebruik van gemaakt worden bij een boeking. Er kan dan een eigen evenement aangemaakt worden, die in de evenementenkalender van deze Facebookpagina komt te staan.

Bij een show worden er ook verschillende Poar Neem’n artikelen weggeven aan de winnaars (of aan iedereen) van een aantal interactieve spellen op het podium. Zoals bij het rad van Poartuin of de miss Poar Neem’n verkiezing. Om zo de mooie feestvreugde extra te versterken!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Poar Neem’n een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht