Prijs Poar Neem’n

€ 1675,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Poar Neem’n

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Poar Neem’n boeken of Poar Neem’n inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Poar Neem’n

De officiële versie van Poar Neem’n On Tour is Poar Neem’n Roadshow. Speciaal op de markt gezet voor de vele aanvragen van feesttenten, evenementen, festivals, discotheken en kleinere locaties. Poar Neem’n is een community met ruim 166.000 vaste volgers op Facebook. Inmiddels een nationaal begrip met uitspraken als: ‘Probleem’n? Poar Neem’n!’, ‘HEYA’, ‘Klabangs’ dagelijkse wijze levenslessen,wekelijkse ongein en regelmatig te horen op radio en tv.

Poar Neem’n Roadshow:
–  60 minuten durende show waarin entertainment zich vliegensvlug afwisselt.
–  Poarty DJ, Draait z’n platen niet langer dan 55 seconden, zodat het publiek zich geen minuut hoeft te vervelen!
–  Keehl van Poar Neem’n, Wimsalabim zorgt ervoor dat het publiek de hele avond wordt blootgesteld aan flantuut‘n met het Rad van Poartuin, gekke prijsopdrachten & vals meezingen!
–  Poar Neem’n merchandising; Gratis Tjak wat we gaan verloten aan het publiek. “Zit bij de prijs in.”
–  Poar Neem’n merchandising crew, Een team wat stickers, Shirts, poarty brillen & de befaamde tegeltjes gaat verkopen. Ideaal om de boel weer eens mooi aan te kleden.

Promotie
Elke Poar Neem’n Roadshow zal worden gepromoot op de Facebookpagina met het bereik van 1,8 miljoen views per week. Dit zal gedaan worden door het aanmaken van een evenement op de Facebookpagina. Ook zullen onderdelen van de show live worden gestreamd op Facebook.
Een promo(film), prijsvraag, o.i.d. op de Facebookpagina is niet standaard en kan dus niet worden geëist door de opdrachtgever. We hebben gemerkt dat dit niet bijdraagt aan de promotie van het evenement.

Merchandising
Na zo’n Roadshow kun je nooit meer over straat zonder zo’n mogguh shirt of een fijne Poar Neem’n sticker op je fiets! Op elke locatie zal er dus ruimte moeten zijn voor de merchandise crew.

Techniek    
Poar Neem’n maakt gebruik van het aanwezige techniek (conform rider Poar Neem’n).

 

Poar Neem’n boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Poar Neem’n een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht