fbpx

Prijs Pierre van Dam

€ 795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Pierre van Dam

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Pierre van Dam boeken of Pierre van Dam inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Pierre van Dam

  Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat om naam te maken in de Nederlandse showbusiness.

  Dit uitte zich in het feit dat hij op zeer jonge leeftijd te zien was in de piste van een Nederlands kindercircus. Na deze periode nam Pierre deel aan diverse talentenjachten in heel Nederland, en daaruit bleek al snel dat Pierre over een stem beschikte die klinkt als een klok.

  Bij zijn optredens werd hij geconfronteerd met “keien” van het

  Nederlandstalig zangrepertoire als Manke Nelis Koos Alberts, Johnny Jordaan, Andre Hazes en vele anderen. Een groot deel van het Nederlands kijkerspubliek heeft hem reeds kunnen aanschouwen in de “Henny Huisman’s Soundmixshow”, en sindsdien ging zijn aankomende ster alleen maar opwaarts.

  Ondanks dat Pierre veel liedjes zingt van Amsterdamse grootheden was zijn grootste wens een eigen repertoire te bouwen met liedjes uitsluitend voor hem geschreven.

  Dit was snel gebeurd. Bart v.d. Post en Peter de Wijn, beter bekend als de tekstschrijver en producer/componist van artiesten als Gerard Joling en Koos Alberts hebben speciaal voor Pierre de single “Dat bruine Cafe” geschreven.

  Deze single werd een top-40 hit, en zo begon voor Pierre eindelijk een leven als fulltime artiest. De laatste jaren is Pierre vol op het nieuws geweest met zijn singles en albums die werden uitgebracht. En nu is er dan de nieuwe single ‘jij heb meer dan zoveel vrouwen’;

  geproduceerd door Emile Hartkamp en door vele gezien als de zomerhit van 2014

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Pierre van Dam een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht