fbpx

Prijs Petra Berger

€ 3375,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Petra Berger

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Petra Berger boeken of Petra Berger inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Petra Berger

  in 2011 keert Petra berger met haar nieuwe cd en haar theatervoorstelling “touched by Streisand” terug naar waar haar passie en haar droom om zangeres te worden begon; levende legende Barbra Streisand. dit gegeven is dé inspiratiebron geweest om een geheel nieuwe muzikale richting te kiezen. de titel ‘touched by Streisand’ maakt direct duidelijk wat men kan verwachten:

  een muzikale reis waarbij het publiek geraakt wordt en meegenomen wordt langs de mooiste Streisand classics, aangevuld met de beste songs die passen in de Streisand feel. dit alles gebracht met de indrukwekkende passie, elegantie, charme en de internationale allure waar Petra berger zo bekend om is.

  ondanks dat ze al op jonge leeftijd het gevoel had dat het voorbestemd was om zangeres te worden volbracht ze met succes haar studie marketing en bedrijfseconomie en werkte ze een aantal jaar in de it-branche.

  het bloed kruipt waar het niet gaan kan, haar talent kon niet ongemanifesteerd blijven. na een succesvolle kennismaking met de wereld van entertainment in het destijds zeer populaire t.v. programma ‘de soundmixshow’ richt ze met haar zus Lida het duo Chess op.

  Petra’s ambitie om in een musical te spelen leidt ertoe dat zij intussen fanatiek trainingen volgt op gebied van zang, dans en acteren.
  in 1993 krijgt zij haar eerste grote musicalrol aangeboden door Joop van den ende producties in Stephan Sondheim’s musical Sweeney Todd. vervolgens richt ze haar focus ook op het buitenland en speelt het seizoen daarna in belle en het beest in Duitsland en schittert in de rol van Maria in the sound of music in een Belgische productie.

  in 2011 start petra een nieuw project waarmee een droom vervuld wordt die al jaren bij haar speelt. met ‘touched by Streisand’ keert Petra terug naar waar het voor haar dus allemaal begon: Barbra Streisand. haar stemgebruik, de warmte en de emotie die zij in iedere noot en zelfs in iedere ademhaling weet te leggen stimuleren Petra nog steeds om haar persoonlijke gevoelens en emoties in muziek te vertalen en te delen met anderen. op de gelijknamige cd en in de theatervoorstelling komen niet alleen de mooiste songs van Barbra Streisand aan bod. Petra heeft  ook gekozen voor nummers die voor haar persoonlijk van grote waarde zijn en die perfect aansluiten bij deze stijl muziek.

  in 2012 viert Petra haar 25 jarig jubileum met een serie theaterconcerten. alle hoogtepunten uit haar muzikale carrière zullen hierin de revue passeren waarmee haar veelzijdigheid als zangeres nog eens extra onderstreept wordt

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Petra Berger een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht