fbpx

Prijs Peter Beense

€ 2395,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Peter Beense

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Peter Beense boeken of Peter Beense inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Peter Beense

  Zanger Peter Beense boeken doet u bij Lukassen Produkties

  Wilt u zanger Peter Beense boeken neem dan contact met ons op via info@lukassen.nl of 024-3232714.

  Peter Beense is een zeer geliefde en populaire Amsterdamse zanger, met een allround repertoire. Hij zit niet graag stil. Met grote regelmaat laat hij van zich horen. Peter Beense is bekend van de hit ‘’ Vanaf Vandaag’’, een duet met Django Wagner.

  Als zanger bouwt Peter een prachtige loopbaan op en is al gauw een veelgevraagde artiest. Zijn  eerste ‘echte’ concert in carré was binnen een halve dag uitverkocht. Vanaf dat moment volgden nog meer concerten zoals in de Heineken music hal, een groot spektakel waar veel fans naar uitkeken. En ondertussen zingt hij de sterren van de hemel.

  Het grote idool van Peter, André Hazes was het succes van Peter ook niet ontgaan en Peter mocht in het voorprogramma van de concerten André optreden. Ook heeft Peter negentig keer op mogen treden in de ArenA en heeft hij daar zijn hits ten gehoren mogen brengen.

  Peter Beense en dochter Melanie

  In 2010 ging peters grootste wens in vervulling, hij zong met z’n dochter Melanie een duet en er kwam een nieuwe singel uit ‘’Samen zijn we een’’.

  Als een goed ondernemer, ook runt hij een café in Amsterdam ‘’Café Peter Beense’’, hij staat regelmatig achter de bar en dan grijpt hij vaak naar de microfoon om zijn mooie stem te laten horen!

  Peter Beense is een artiest waar we nog veel van zullen horen.

  Zanger Peter Beense boeken of inhuren doet u bij Lukassen Produkties, neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Peter Beense een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht