fbpx

Prijs Paul Elstak

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Paul Elstak

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Paul Elstak boeken of Paul Elstak inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Paul Elstak

Dj Paul Elstak groeide op in een muzikale familie. Zijn eerste platen die hij kocht, kocht hij van het geld dat hij verdiende als tomaten plukker. Hierdoor kreeg hij al van jong af aan snel het mixen van platen onder de knie. Hij starte met optreden in verschillende buurthuizen en werd hierdoor in 1987 aangenomen als diskjockey in de Rotterdamse discotheek BlueTiek.

Vanaf 1991 specialiseert Paul Elstak zich op zich op de hardcore scene. Hierdoor richt hij in 1992 het eerste hardcorelabel van Nederland op genaamd ‘Rotterdam Records’. Hiermee haalt hij met de single ‘Poing’ de tweede plaats in de Nederlandse Top 40.

De jaren daarop volgen enorme happy hardcore hits en stijgt DJ Paul Elstak enorm in populariteit. Met nummers als ‘Life Is Like A Dance’, ‘Luv U More’, ‘The Promised Land’ en vooral ‘Rainbow in the Sky’ wordt Dj Paul Elstak een groot begrip in Nederland. Al deze nummers eindigden hoog in alle hitlijsten. Uiteindelijke raakt de markt enigszins verzadigd en ook de nieuwe singels van Paul Elstak worden geen grote hits meer zoals we van hem gewend waren.

Vanaf 2001 krijgt het hardcore genre een nieuwe opleving en richt Paul Elstak een nieuw platenlabel genaamd ‘Offensive Records op’. Er worden weer nieuwe hits geproduceerd met een heldere melodielijn waardoor ze op feesten gemakkelijk te draaien zijn. In 2010 schrijft Paul Elstak een de titelsong van de ongekende populaire film New Kids Turbo. Ook verschijnt hij in de film zelf. Door deze titelsong won Paul Elstak een Rembrandt Award voor beste titelsong.

DJ Paul Elstak boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

Met Paul haalt u niet alleen een icoon van een DJ in huis, ook als personality staat Elstak z’n mannetje. Trakteer uw gasten op de ultieme 90ties ervaring en haal de koning van de Happy Hardcore naar uw feest of evenement. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar de kans is erg groot dat de tent te klein is met Paul Elstak op de playlist.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Paul Elstak een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht