fbpx

Prijs Party Animals

€ 2675,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Party Animals

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Party Animals boeken of Party Animals inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Party Animals

  De Party Animals bestaan tegenwoordig uit Martijn, Jan, Kevin en Eb. Ondanks dat de leden regelmatig gewisseld zijn bestaan de Party Animals al meer dan 15 jaar en hebben ze al meer dan 800 optredens verzorgd.

  De Party Animals hebben vele hits gemaakt zoals: “Have You Ever Been mellow”, “Aquarius” en “Used & Abused. Nog altijd brengen zij het leeuwendeel van de nacht door in hun studio, waar de afgelopen jaren nieuwe Party Animals knallers als “Life is short”, “Xanadu” en “Wazzup” uitrolden, de “Good to go 2005” remix met DJ Maurice en de nieuwste Party Animals single “How do you do” die voor de verandering bij een Duitse platenmaatschappij werd uitgebracht.

  Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken. Het lijkt of niemand er genoeg van kan krijgen en de Party Animals worden keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en “het dak eraf gaat”. Martijn, Jan, Kelvin en EB zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na 15 jaar is het nog steeds: “P.A. Posse in da place!”

  De Party Animals mogen niet ontbreken op uw 90’s event.

   

  Party Animals boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Party Animals een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht