fbpx

Prijs De Online Muziek Bingo

€ 250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over De Online Muziek Bingo

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  De Online Muziek Bingo boeken of De Online Muziek Bingo inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie De Online Muziek Bingo

  Deze muzikale bingo is een ontzettend leuk en betaalbaar alternatief voor een digitale VRIJMIBO of (andere) feestelijke gelegenheid.

  Verwacht een interactief en gezellig potje online Bingo waarin de Quizmaster het ijs breekt en zorgt voor de gezelligheid. Hij zingt/speelt live op de piano bekende liedjes waarbij gegarandeerd meegezongen en gefeest gaat worden.

  Hoor je een nummer van een artiest dat op jouw bingokaart staat? Dan klik je op de artiest, waardoor er een kruis door de artiest komt te staan. Roep of typ “bingo” via de webcam, zodat de Quizmaster digitaal jouw bingokaart kan checken of deze juist is.

  Deze digitale bingo zit vol interactie en is onder leiding van Guus van Marwijk. Deze ras-entertainer heeft als professioneel pianist jaren ervaring in de bekende pianobars. Als pianist/zanger speelt deze levende jukebox ieder verzoekje dat gevraagd wordt! Daarnaast toert hij normaliter door het land met theatervoorstellingen.

  Deze interactieve spel duurt ongeveer een uur. De spelprijzen worden zelf verzorgd door de opdrachtgever. Guus van Marwijk draagt zorg voor het online Bingo systeem en verdere uitleg.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast De Online Muziek Bingo een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht