fbpx

Prijs One Two Trio

€ 2250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over One Two Trio

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  One Two Trio boeken of One Two Trio inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie One Two Trio

  ONE TWO TRIO 300% LIVE 300% FEEST !

  ONE TWO TRIO is de ultieme feestband die bekend werd van de top tien hits ‘Juffrouw Toos en ‘Tien Kleine Tuinkabouters’.
  Als er een ‘feestgarantie’ zou bestaan, zou One Two Trio om geven.

  ONE TWO TRIO is ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden… In korte tijd groeide de band uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland.
  Het trio scoorde een aantal dikke hits (waaronder “Juffrouw Toos”, “Tien Kleine Tuinkabouters” en “Series Uit Mijn Jeugd”) Inmiddels zijn er vijf albums uitgebracht waaronder een verzamelaar en natuurlijk het laatste album ‘300% FEEST!

  ONE TWO TRIO speelt met een gitaar, basgitaar en een “kinderdrumstel” van alles dwars door elkaar; van smartlap tot rock & roll, overgoten met een pittige feestsaus.
  Voor iedereen een feest der herkenning! Het is daarom ook niet voor niets dat Edwin Evers van Radio 538 de band in 2001 bombardeerde tot vaste huisband van het fameuze radioprogramma ‘Evers Staat Op’.

  Een optreden van deze band meemaken? Bereid je dan maar vast voor…Het dampende enthousiasme van ONE TWO TRIO werkt zo aanstekelijk, dat het publiek als het ware de vierde man wordt.
  Zo ontstaat het typische ONE TWO TRIO-sfeertje: drie kwartier springen, zingen en swingen.

  One Two Trio speelt dat wat nodig is om van een feest een echt feest te maken: van Hazes tot Stones, van Rock and Roll tot Disco en van smartlap tot Golden Oldies.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast One Two Trio een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht