fbpx

Prijs O’g3ne

€ 5975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over O’g3ne

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

O’g3ne boeken of O’g3ne inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie O’g3ne

O’G3NE bestaat uit de 3 zussen Lisa, Amy en Shelley. in 2007 zijn zij vooral bekend geworden door de deelname het Junior Eurosongfestival. Inmiddels zijn er al diverse singles en hun debuutalbum 300% uitgebracht en hebben de meiden zelfs een eigen theatertour achter de rug.

(O’ = de bloedgroep van hun moeder / G3ne = de genen die hen als zusjes met elkaar verbinden)

Medio 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland. Bij de Blind Audition maakten zij direct een verpletterende indruk met hun BeeGees cover van “Emotions”. Binnen 2 dagen stond de song op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de beste bekeken video van alle kandidaten (2,4 mln keer bekeken). De Battle wonnen ze met het nummer “I see Fire”, waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen.

Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen, belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes.

O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco Borsato  en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1-hit. Na een superspannende finale maakten de dames het tijdens de slotuitzending (afgelopen vrijdag) ook helemaal waar!

Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek en  wonnen daarmee TVOH 2014.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast O’g3ne een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht