fbpx

Prijs Noah

€ 3195,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Noah

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Noah boeken of Noah inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Noah

  Deze 6-persoons coverband feest als geen ander! De ingrediënten? Een waanzinnige zanger, een oogverblindende zangeres en een knotsgekke toetsenist. Zet ze samen op een podium met 3 fantastische muzikanten en het dak gaat er gegarandeerd af! Noah is ongelofelijk veelzijdig en flexibel.

  Zodra zij het podium opstapt wordt à la minute de repertoirekeuze bepaald en zijn verzoekjes uiteraard altijd welkom. Van de vogeltjesdans tot Nirvana en alles wat daar tussen zit, Noah speelt echt alles. Op deze wijze wordt er perfect ingespeeld op het publiek, is er volop ruimte voor improvisatie & interactie en is geen optreden hetzelfde.

  Dat het muzikaal staat als een huis mag duidelijk zijn. Het is dan ook geen toeval dat in voorgaande samenstellingen Noah vergezeld werd door absolute toptalenten. Eerder schitterde in Noah o.a. Nikki (bekend van de hits; Hello World, Bring Me Down, What did I do), Chantal van Brummelen (bekend van Barry Hay’s ‘Bad Candy’) en monster bassist Kobus Groen (Miss Montreal).

  Door haar grote muzikaliteit kan Noah alles live spelen en is zij absoluut overal inzetbaar. Of ze nu als de zwartepietenband van Jochem van Gelder voor 10.000 gillende kinderen worden ingezet, of voor een intiem besloten feest.

  Voor Noah is niets te gek, te groot of te klein!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Noah een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht