fbpx

Prijs Nielson

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Nielson

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Nielson boeken of Nielson inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Nielson

Ben niet zo’n held van mezelf, maar ik heb een superwoman bij me. Wie kent het nummer Beauty en de Brains van Nielson niet? Nielson scoorde tijdens het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland waar hij in de finale stond met dit nummer een enorme hit. Maar niet alleen Beauty & de Brains werd een hit. Ook als ‘Sexy als ik dans’ en ‘Hoe’ zijn hits van Nielson.

Nielson is erg gedreven in alles wat hij doet. Hij is zowel solo (akoestisch) als met band beschikbaar voor optredens. Hij heeft een eigen sound en schrijft vooral positieve en energieke Nederlandstalige popliedjes.

De muziek stroomt naar eigen zeggen door zijn aderen en het geeft hem altijd een vrolijk gevoel. Zijn nummers gaan over ‘het leventje’ in de breedste zin van het woord. Muzikaal gezien raakt hij geïnspireerd door genres als Hiphop en Soul.

Nielson heeft  een eigen sound en is uniek en energiek.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Nielson een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht