fbpx

Prijs Nicky Romero

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Nicky Romero

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Nicky Romero boeken of Nicky Romero inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Nicky Romero

Nicky Romero groeide op in Amerongen. Al snel raakte hij in de ban van zijn drumstel en ruilde deze na een paar jaar in voor zijn eerste draaitafels. Het enige wat vanaf dan telt is het fine-tunen van zijn skills en verwachten op het juiste moment om te gaan produceren. Zodra hij zijn school heeft afgerond kan het urenlang opsluiten en produceren beginnen. Het relatief kleine ‘Once Records’ pikt zijn eerste tracks ‘Privilege’ en ‘Qwerty’ op waarna er meerdere releases volgen.

De grote volgende stap volgde na zijn remix van Tony Cha Cha & Sidney Samson met de hit ‘On The Floor’. Zijn eigen interpretatie van David Guetta’s ‘When Love Thakes Over’ resulteerde in zijn wereldwijde doorbraak. Inmiddels circuleren zijn tracks in de platenassen van Tiësto, Sander van Doorn, Fredde Le Grand en nog vele anderen. Met een tour in Australië, optredens in de VS en een trip langs de Europese clubs en festivals is het nu al het jaar van Nicky Romero.

Nicky Romero boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Nicky Romero een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht