Prijs New Leaf

€ 2495,-excl. BTW

€ 1695,-
Privéfeestenexcl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over New Leaf

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

New Leaf boeken of New Leaf inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie New Leaf

New Leaf is een flexibele, professionele en enthousiaste muzikanten die perfect aanvoelen wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken. De band heeft al jarenlang ervaring in het professionele covercircuit en speelt door heel Nederland. Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan.

Ze staan garant voor een avondje feest, humor, plezier en vooral enthousiasme. Ze spelen in elke kroeg, zaal, feesttent of evenement. De band wordt ondersteunt door een goede sound en een nieuwe overweldigende lichtshow met special effect.

Maak uw feest tot een succes met deze fantastische allround band. Het repertoire is zeer breed en bestaat uit: dance, classics, Nederlandstalige nummers, latin, rock, country en actuele hits. Alle hits worden gespeeld zoals het hoort. Swingend, smaakvol, nooit te hard en altijd genoeg. Interactie met publiek is heel belangrijk.

Deze band is als geen andere band in staat om het uw gasten naar de zin te maken. Een lege dansvloer komt nauwelijks voor. Met New Leaf gaat gegarandeerd het dak eraf.

New Leaf boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast New Leaf een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht