fbpx

Prijs Neophyte

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Neophyte

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Neophyte boeken of Neophyte inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Neophyte

Neophyte staat in de hardcorescene bekend als een van de meest invloedrijke artiesten die ooit achter de DJ-booth stond. Hij werd in 1971 geboren als Jeroen Streunding en begon met het releasen van platen in 1993. Tijdens deze twintig jaar dat hij nu aan de top staat heeft hij opgetreden op vele festivals en clubs over de hele wereld en tientallen albums en CD-compilaties uitgebracht.

Naast het werk achter de draaitafel en in de studio heeft Neophyte ook vele platforms opgezet waar ervaren en nieuwe artiesten elkaar kunnen ontmoeten en fans kunnen laten genieten van hun muziek.

Deze hardcorepionier hoeft zich dan ook geen moment te vervelen en is altijd te vinden in de studio, op het podium of werkend aan een van de vele projecten waar hij bij betrokken is.

Neophyte boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Neophyte een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht