fbpx

Prijs Nelis Leeman

€ 1095,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Nelis Leeman

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Nelis Leeman boeken of Nelis Leeman inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Nelis Leeman

In een korte tijd 200.000 views op YouTube, ruim 50.000 plays op Spotify; we kunnen hiermee spreken van een HIT voor Nelis Leeman aka DJ Nelis “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben” . Dat dit ook anderen is opgevallen bewijst dat er nu coverversies opduiken van deze kneiter. Dat betekent dat het gewoon een fantastisch goed liedje is. Even een stukje geschiedenis: een jaar of 8 geleden verscheen dit liedje al op de markt in ballad vorm. Het leek Nelis een goed idee om dit “vergeten” liedje in een nieuw jasje te steken met een compleet nieuw arrangement. Het bleek een schot in de roos, en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Binnen Brabant is Nelis in de buurt van zijn woonplaats Made al een bekend gezicht en herkenbare stem door de microfoon. Als opkomend Party-DJ is hij druk bezig om nu ook buiten de omgeving van Breda mensen te laten zien wat een gezellige avond is. In 2012 heeft DJ Nelis zijn werkterrein verder uitgebreid buiten de eeuwige draaitafel. Het nummer “Schudden”, uitgebracht in samenwerking met plaatsgenoot Arjon Oostrom, welke uitgroeide tot een enorme hit. In 2013 won Nelis al de Vakjuryprijs tijdens een DJ Contest in De Après Skihut in Rotterdam. Onlangs heeft Nelis de prijs ‘POPULAIRSTE OPKOMENDE PARTY DJ’ uitgereikt gekregen op de Party Awards 2015.

Nelis Leeman boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Nelis Leeman een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht