Prijs Mr. Polska

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Mr. Polska

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Mr. Polska boeken of Mr. Polska inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Mr. Polska

In 2004 zette de EU de grenzen open voor Polen die in Nederland wilden werken. Nu is het tijd voor Mr. Polska om de grenzen van de Nederlandse HipHop scene open te gooien. En dat lukt: Elke video of sessie die Mr. Polska dropt wordt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal en weet met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die inslaat als een bom.

Mr.Polska is het vlaggenschip van het nieuwste hiphoplabel Nouveau Riche en hij heeft zijn eerste prijs al binnen gehengeld: De felbegeerde ‘State Award voor Rookie of the Year 2010′. De toekomst? Hard werken! Dat is het credo van Polski en hij is daarmee direct het symbool voor alle Oostblokkers in het Westen. Nee, Mr. Polska schaamt zich niet voor zijn Poolse afkomst. Hij is juist trots, maar neemt zichzelf ook niet te serieus. Het leven is een feestje en dat enthousiasme weet hij met speels gemak over te brengen op zijn publiek.

 

In 2012 komt Mr. Polska met 2 nieuwe singles genaamd ‘Soldaatje’ en ‘Krokobil’. Vooral ‘Krokobil’ wordt een enorme hit. De single eindigt op 5e plaats in de Single top 100 en staat er maarliefst 9 weken lang in. Daarnaast is Mr. Polska ook nog bekend van ‘Gustav’ en ‘Vinger op de klitter’.

 

 

Mr. Polska boeken of Mr. Polska inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

 

Mr.Polska is onderdeel en gezicht van de Nouveau Riche movement; De succesvolle electronische hiphop clan uit Utrecht met rappers die voor elkaar door het vuur gaan en continue in elkaars releases en clips meedoen. Een show van Polska? Hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel. Het voelt als schuurpapier over een motorkap. En maak ook plaats in die backstageruimte voor Nouveau Riche reppers als JeBroer, Steph, Digitzz en Leo, want Mr. Polska is niet de man die zijn vrienden thuislaat als hij de tent op zijn kop komt zetten.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Mr. Polska een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht