fbpx

Prijs Mr. Polska

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Mr. Polska

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Mr. Polska boeken of Mr. Polska inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Mr. Polska

  Mr. Polska is een onderdeel en gezicht van de Nouveau Riche movement. De succesvolle electronische hiphop clan uit Utrecht met rappers die voor elkaar door het vuur gaan en continue en elkaars releases en clips meedoen.

  Elke video of sessie die Mr. Polska dropt wordt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal en weet met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die inslaat als een bom.

  Een show van Mr. Polska boeken? Hard, ruw, energiek, Pools en recht in je smoel. Het voelt als schuurpapier over een moterkap. En maak ook plaats in die backstageruimte voor Nouveau Riche reppers als JeBroer, Steph, Digitzz en Leo, want Mr. Polska is niet de man die zijn vrienden thuislaat als hij de tent op zijn kop komt zetten.

  Mr. Polska boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Mr. Polska een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht