fbpx

Prijs Motel Westcoast

€ 7000,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Motel Westcoast

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Motel Westcoast boeken of Motel Westcoast inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Motel Westcoast

Een kleine veertig concerten staan er op de agenda voor de dame en heren van Motel Westcoast. Reekers probeert te verklaren waarom deze theaterproductie al zoveel jaren volle zalen trekt. “Het heeft te maken met de kracht van muziek. Iedereen draagt een heleboel herinneringen met zich mee en die zijn niet zelden verbonden met een bepaald liedje. Als je dat liedje dan weer hoort dan komt ook het gevoel dat bij die herinnering hoort weer bij je terug. Dat kan muziek met je doen. Heel bijzonder”.

Het absolute accent ligt Motel Westcoast op de meerstemmige samenzang. Misschien ook wel het meest kenmerkende van de muziek die afkomstig is van de Amerikaanse westkust. Een muzieksoort ook die niet met grote regelmaat in de Nederlandse schouwburgen te horen is. Voor de liefhebber gaat er een schatkist aan grote hits open die op hoog niveau worden vertolkd door negen vakmensen die zelf ook liefhebber zijn. Vol overgave en met aanstekelijk enthousiasme zorgen zij voor een heerlijke avond vol met ‘feel good music’.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Motel Westcoast een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht