fbpx

Prijs Mood

€ 2695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Mood

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Mood boeken of Mood inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Mood

  Vijf jonge, fanatieke gasten brengen als live band de DJ-Experience naar je toe!

  Met stevige drumbeats, scheurende gitaren en vette basslines zorgen de vijf entertainers voor een totale live beleving! In combinatie met het energieke front duo, bestaande uit een fantastische zangeres en een geweldige zanger, is het kleurrijke plaatje compleet om elk feest op zijn kop te zetten.

  Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, vetste dance en rock-standards komt iedereen aan zijn muzikale trekken.

  Met passie en vol energie brengt MOOD originele mixes en grandioze mashups wat zorgt voor een interactieve show vol spektakel.

  De band, bestaande uit grotendeels muzikanten van verschillende conservatoria in Nederland, brengt muziek dat staat als een huis. Met de meegenomen ervaringen uit voorgaande bands maken ze een verpletterende indruk die u nog lang bij zal blijven.

  Ondersteund door een flitsende lichtshow en glashelder geluid, zorgt MOOD samen met Dutchstylez Eventsupport voor een show die knalt van begint tot eind.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Mood een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht