fbpx

Prijs Monique Smit

€ 1575,-excl. BTW

meer dan 150 personen
€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Monique Smit

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Monique Smit boeken of Monique Smit inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Monique Smit

  Monique Smit werd in eerste instantie bekend door haar optreden in de televisieshow Just The Two Of Us, waar zij aan de zijde van routinier Xander de Buisonjé tot de finale doordrong. Nadat Edwin Evers haar uiteindelijk net versloeg ging zij met componisten / producers Han Kooreneef en Daniel Gibson de studio in.

  Wild

  Het resultaat “Wild” Nu haar debuutsingle “Wild” de top 10 in is gekomen kan het niet meer stuk: Monique staat aan de vooravond van een lange carrière in de showbizz. Jan heeft haar nu weten te strikken om als speciale gast tijdens de tour mee te reizen. Monique Smit presenteert op Nickelodeon de Kids top 20. Sinds 2010 presenteert Monique Smit het programma ‘Wild van Muziek’ op sterren 24.

  Televisie

  Sinds haar doorbraak met debuutsingle “Wild” gaat het heel goed met de carrière van Monique. Ze treedt op in het hele land voor een publiek van jong tot oud, presenteert inmiddels 2,5 jaar de Kids Top 20 en is nu ook VJ van het muziekprogramma Wild Van Muziek van het digitale TV-kanaal Sterren.nl. In twee jaar tijd is Monique van een onzekere debutante uitgegroeid tot een volleerde professional, zowel als presentatrice als zangeres en performer.

  ‘Blijf je vanavond tot ‘Feest voor twee’

  Dit resulteerde in verschillende populaire singles. Als eerste kwam ‘Blijg je vanavond’ in 2008. Daarnaast bracht Monique in 2008 ‘Vrouwenalfabet’ en ‘Stel je voor’ uit. In 2010 volgde het nummer ‘We gaan ervoor (kom maar op)’ en ‘Feest voor twee’.

  Op 17 september 2010 werd de single Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom gelanceerd van haar broer, waarop zij samen met Jan op de B-kant met When You’re Gone te horen is. Het duet Eén zomeravond met jou dat ze in 2011 uitbracht samen met Douwsma, is een cover van het Italiaanse lied Sara perche ti amo van Ricchi e Poveri.

   

  Monique Smit boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Monique Smit een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht