fbpx

Prijs Monica Geuze

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Monica Geuze

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Monica Geuze boeken of Monica Geuze inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Monica Geuze

Monica Geuze is een Nederlandse vlogster en DJ. Ze volgde de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het Develstein College in Zwijndrecht en het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en als laatste het volwasseneonderwijs in Amsterdam. Ze speelde mee in een muziekvideo van Racoon ‘Happy Family’. Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel.

Op haar zestiende vroeg Ronnie Flex aan haar om zijn vaste DJ te worden. Na dit drie jaar voor hem te hebben gedaan draait ze vanaf 2015 ook voor zichzelf. Haar debuutsingle ‘Laten Gaan’ met daarop de gastartiesten Ronnie Flex, Mafe, Abira Benotti, Frenna Emms. De single stond in de Tipparade, Top 100 en op nummer 2 van de Oranje Top 30. Het behaalde bovendien 10 miljoen views op YouTube. Ze is daarnaast een populaire vlogster waardoor haar kanaal met meer dan 200.000 abonnees gevolgd werd.

Monica Geuze boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Monica Geuze een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht