Prijs Mmoozz

€ 2975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Mmoozz

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Mmoozz boeken of Mmoozz inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Mmoozz

MmoozZ is jong, dynamisch, flexibel en energiek. De band bestaat uit zes professionele muzikanten met jarenlange ervaring binnen het bekende covercircuit. Door deze jarenlange ervaring weten zij elk feest, evenement of bruiloft om te toveren tot een ware happening. Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, heeft MmoozZ alle capaciteiten in huis om er een wervelende show van te maken.

Kortom top-entertainment voor elke locatie! Doordat het front uit een zanger en een zangeres bestaat is het mogelijk een zeer breed repertoire neer te zetten. MmoozZ speelt de nieuwste top 40 hits, pop & rock, nederlandstalig, soul, golden oldies en zelf dance. Naast goede muziek is een spetterende licht- en geluidshow niet weg te denken tijdens uw evenement. Dit alles wordt gerealiseerd door de professionals van de MmoozZ-Crew. Zij werken met de nieuwste en modernste apparatuur. Dit in combinatie met het energieke 6-tal maakt het totaal plaatje compleet.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Mmoozz een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht