fbpx

Prijs Mmoozz

vanafprijs
€ 3195,-excl. BTW

Vanafprijs privéfeesten
€ 2795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Mmoozz

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Mmoozz boeken of Mmoozz inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Mmoozz

Energiek, up-to-date, professioneel, stijlvol, fris en met een show op zeer hoogstaand niveau brengt MmoozZ een breed repertoire van pop, rock, soul, dance, de nieuwste Top 40 hits, maar natuurlijk ook de classics. Of het nu voor een festival is met duizenden bezoekers, een bruiloft, een pleinfeest of een bedrijfsfeest, deze band geeft altijd alles met de bekende MmoozZ-impuls voor een onvergetelijke belevenis.

Al vele jaren bewijst MmoozZ tot de top van Nederland te behoren. En als je de podia in alle uithoeken van Nederland hebt gezien dan weet je wat je publiek verwacht. MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden waar Colin en Natascha de hoofdrol op zich nemen en daarbij begeleid worden door vier top muzikanten; Cris, Marcel, Roel en Willem. Alle zes de leden zijn bezeten van muziek en door hun aanstekelijke energie en interactie met het publiek zal u een onvergetelijk feest beleven waarbij u een avond kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Niet voor niets is de slogan van Mmoozz; ‘Music should be your escape’. Kortom; MmoozZ is een garantie voor een wervelende top show van één van de beste cover bands die Nederland rijk is.

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Mmoozz een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht