fbpx

Prijs Miss Montreal

Op aanvraag

Small acoustic (30 minuten Incl. geluid tot 500 p.)
€ 12500,-excl. BTW

Met band (60 minuten Excl./Incl. M-set
€ 24750,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Miss Montreal

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Miss Montreal boeken of Miss Montreal inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Miss Montreal

  Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen met een optreden in De Wereld Draait Door waar ze haar debuutsingle “Just A Flirt’ speelt. Opgepikt door 3FM DJ Giel Beelen wordt de single een gigantische hit die maar liefst 33 weken onafgebroken in de hitlijst blijft staan. Met haar live band, met daarin Kobus Groen (basgitaar, achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar) en Thijs Rensink (drums), doet ze vervolgens een lange lijst van optredens. Van de kleine zaal van Paradiso naar een succesvol optreden op het Groningse Noorderslag in januari 2009. Bevrijdingspop op 5 mei 2009 blijkt uiteindelijk de ideale plek om het publiek bekend te maken met de songs van het debuutalbum “Miss Montreal” dat exact 10 dagen later in de winkels komt te liggen. Juist op het debuutalbum komt duidelijk uit de verf wat Sanne kan en wil. En ze heeft exact de juiste muzikanten om tot volle bloei te komen.

  Onafgebroken blijft Miss Montreal dat jaar touren, met een zeer succesvolle clubtour in het najaar daar op aansluitend. Een nieuw hoogtepunt wordt bereikt als ze tevens het voorprogramma van Coldplay in het Goffertpark voor 70.000 bezoekers mag doen. Op de valreep scoort Miss Montreal nog de grootste airplayhit van 2009. Haar uptempo kerstsingle ‘Being Alone At Christmas’ is in de laatste 2 weken van dat jaar het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio.

  In juli 2010 verschijnt dan het tweede Miss Montreal album “SoÂ… Anything Else?”, dat een meer volwassen geluid heeft. Met het toetsenwerk van Peter Hendriks erbij klinken de songs ook dieper en de band ook steviger. Het album brengt weer 3 hitsingles voort waarvan “Swing The Night Away” de grootste is. Vervolgens gaat de band weer uitgebreid op tour langs alle grote festivals in Nederland, met een fijne afsluiter op Curaçao in Club Mambo. Ook speelt Sanne Hans vier maal het dak eraf voor het bijzondere concept Helden Van Amstel. Een show waar de meewerkende artiesten songs ten gehore brengen van hun eigen muzikale helden.

  Een verrassende move volgt dat najaar wanneer Sanne optreedt tijdens Night of The Proms met het orkest Il Novecento.

  Met het nieuwe Miss Montreal album “I Am Hunter” breekt er weer een mooie tijd aan voor Sanne Hans en haar band. Een drukke tijd ook, met een indrukwekkende agenda vol optredens, festivals en zelfs een 38 data tellende theatertour. Je kunt met een gerust hart stellen dat Sanne Hans, één van de hardst werkende mensen in de Nederlandse muziek is.

  “I Am Hunter” is een nieuwe mijlpaal voor Miss Montreal geworden. Bij het afmixen van het vorige album “SoÂ….Anything Else?” liep Sanne in de Nederlandse studio de Amerikaanse songschrijver/producer Nate Campany tegen het lijf. Er was meteen een klik tussen beide en Nate zocht bij terugkeer in Amerika contact met Sanne om samen songs te gaan schrijven. Sanne, blij verrast als ze was, vertrok in maart 2011 voor 2 weken naar Nate”s thuisstad Nashville en de twee zaten ook muzikaal op dezelfde golflengte. Er werden 3 songs geschreven en opgenomen, waarvan “Wish I Could” er één was. Ook werd Joshua Crosby, een vriend van Nate en een opvallende producer (en drummer) erbij betrokken.

  Sanne was zo tevreden over de eerste, met Nate en Joshua opgenomen, songs dat ze de band en haar platenlabel voorstelde om “Wish I Could” zo snel mogelijk uit te gaan brengen. Toen de single in de zomer van 2011 verscheen bleek het gelijk een dikke hit te zijn. “Wish I Could” werd door elk radiostation opgepakt en bleek in het najaar zelfs de meest gedraaide single op 3FM te zijn. Daarvoor kreeg Sanne in de Coen en Sander Show in april 2012 de Schaal van Rigter uitgereikt.

  Na die eerste samenwerkingsperiode werden er vervolgens steeds weer nieuwe ideeën over songs, vanuit Amerika en Nederland, uitgewisseld. Met nog een extra schrijfsessie in Nashville vonden uiteindelijk in maart de opnamen voor “I Am Hunter” plaats in Nashville. De gehele band speelde daar met hulp van Nate en Joshua in 2 weken het nieuwe album in. In totaal 10 songs waarvan er 7 door Sanne en Nate samen werden geschreven en 3 door Sanne op eigen kracht.

  “I Am Hunter” is een muzikaal rijk album geworden waarop de volle muzikale groei van Sanne als componist en zanger optimaal uit de verf komt. Een album met 10 sterke songs die in geluid en sfeer krachtiger en meer doorleefd zijn dan we tot dusver van Miss Montreal hoorden. De eerste single, eveneens getiteld “I Am Hunter” werd bekroond met de 3FM Megahit. Het album kwam in de eerste week binnen op de nummer vier positie in de album chart. Een album ook waarop de stem van Sanne en haar excellent spelende band volledig in balans zijn.

  Theatertour S-ss-sss-anne! In het najaar van 2012 en het voorjaar van 2013 is Miss Montreal te zien in een sfeervolle theatertour in speciaal geselecteerde theaters, van de Kleine Komedie tot en met Koninklijk Theater Carré. Met haar theatershow laat Sanne zichzelf zien, zowel muzikaal als persoonlijk. Goede liedjes, een biertje, een traan en een dikke glimlach!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Miss Montreal een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht