Prijs Mike Kanders

€ 495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Mike Kanders

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Mike Kanders boeken of Mike Kanders inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Mike Kanders

Mike Kanders is 25 jaar jong en komt uit het Limburgse plaatsje Haelen. Zingen is voor Mike altijd een hobby geweest. Het begon voor Mike allemaal in het jaar 2015. Django Wagner kwam in de plaatselijke kroeg een optreden geven en Mike mocht een paar nummers meezingen.

Daarna is het voor Mike allemaal een beetje begonnen. 2016 was een geweldig jaar voor Mike. Zo heeft Mike opgetreden tijdens de Muziekreis in Turkije. Sindsdien heeft hij er veel fans bij.

Daarnaast werd hij eerste bij ‘Buma NL’ met het demopanel en hij won ook nog de KOOS ALBERTS AWARD provincie Limburg.

In september 2016 kwam zijn eerste single uit (‘Doe Mij Maar Een Dansje’) m.m.v. Willie Oosterhuis en Maarten de groot. (Farm music). In 2017 zal Mike niet stil zitten. Hij werkt hard aan een nieuwe single samen met Edwin van Hoevelaak. Deze komt binnenkort uit. Één ding is zeker: er komen hele mooie dingen aan! Zijn optreden bestaat vooral uit veel Nederlandstalige hits. Van gezellige feestnummers tot mooie ballads. Ook zijn eigen nummers komen natuurlijk voorbij.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Mike Kanders een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht