fbpx

Prijs Mike Kanders

€ 495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Mike Kanders

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Mike Kanders boeken of Mike Kanders inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Mike Kanders

  Mike Kanders komt uit het Limburgse plaatsje Haelen. Zingen is voor Mike altijd een hobby geweest. Op jonge leeftijd stroomde het muziekbloed al door zijn aderen. Als grote fan van de Nederlandstalige muziek was het ook niet zo verwonderlijk dat Mike lokaal de microfoon pakte en al snel iedere kroeg op de kop wist te zetten.

  Het begon voor Mike allemaal in het jaar 2015. Django Wagner kwam in de plaatselijke kroeg een optreden geven en Mike mocht een paar nummers meezingen. Daarna is het voor Mike allemaal een beetje begonnen.

  2016 was een geweldig jaar voor Mike. Zo heeft Mike zijn eerste single uitgebracht ‘Doe Mij Maar Een Dansje’ samen met Willie Oosterhuis en Maarten de Groot. Ook heeft bij opgetreden tijdens de Muziekreis in Turkije en heeft daar vele fans aan over gehouden.

  Daarnaast werd hij eerste bij ‘Buma NL’ met het demopanel en hij won ook nog de Koos Alberts award van provincie Limburg.

  Een nieuwe jonge generatie artiesten is opgestaan waarvan Mike Kanders een van de toonaangevende is. Wat u kunt verwachten bij een optreden van Mike is feest, beats en heel veel gezelligheid.

  Mike Kanders boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Mike Kanders een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht