fbpx

Prijs Mick Harren

€ 1650,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Mick Harren

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Mick Harren boeken of Mick Harren inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Mick Harren

  De Noord-Hollandse zanger Mick Harren is al meer dan 20 jaar artiest. In 2003 brengt hij zijn eerste Engelstalige cd uit getiteld ‘Good Things’. De twee singles ‘Don’t let me be misunderstood’ en ‘Everlasting flow’ doen het heel goed in de hitparades, maar ook in het buitenland. In 2006 komt een volledig Nederlandstalig album uit: ‘Ik wil je’, met als grootste hit ‘Nu of nooit’. Het nummer ‘Ajax is mijn kampioen’ wordt een klassieker bij de club. Een volgende hit is de single ‘Sweet Caroline’, een vertaling van het nummer van Neil Diamond. In 2008 scoort Mick met ‘Zo verliefd op jou’.

  In 2012 komt Mick veel in de publiciteit met onder andere het verhaal dat zijn versie van ‘My way’ zal worden gebruikt in een film van regisseur Quentin Tarantino en dat Mick een single gaat opnemen met Willem Holleeder en Lange Frans.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Mick Harren een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht