fbpx

Prijs Melrose

€ 2995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Melrose

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Melrose boeken of Melrose inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Melrose

  MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. MELROSE boeken is een uitstekende keuze en doet u snel en betrouwbaar bij Lukassen Produkties!

  Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

  Het repertoire van MELROSE bevast de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis…

  Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE! Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten wordt. En dat betekent hossen, springen en meezingen! Wanneer u Melrose gaat boeken dan kunt u een energieke hyperactieve spektakel verwachten met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken zijn.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Melrose een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht