fbpx

Prijs MC Tjen

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over MC Tjen

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

MC Tjen boeken of MC Tjen inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie MC Tjen

MC Tjen ‘the woman activator’ – normaal gesproken te vinden onder de naam Vincent van den Berg – begon zijn carrière niet door uren te graven naar platen in de lokale recordshop, of met casette bandjes van zijn vader. Tjen begon zijn carrière door met te harde 2step en UK Garage muziek rond te rijden in een oude rode Peugeot.

Voordat MC Tjen de rust in de buurt verstoorde met mobiele geluidsoverlast was hij al te vinden op elk feest waar alles van Artfull Dodger, DJ Luck of MC Neat te horen was. Met een voorliefde voor basslines en uptempo beats duurde het niet lang voordat hij de mic oppakte samen met TinTin in de studio van Vato Gonzalez. Het resultaat van deze eerste samenwerking was de track ‘Step Back’ – een track die in minder dan een jaar tijd meer dan 15.000 keer werd gedownload en in de zomer 2007 van de Spaanse costa’s tot aan het Caribische gebied te horen was.

Inmiddels cruisend door Nederland in een stuk betere auto, rockt hij de shows als ‘Vato Gonzalez’ vaste MC tijdens optredens (Fruitboy Flavour). Als resident van o.a. Eclectic Sounds, Dirty House, House Bastards en Club Lips heeft hij naast de grootste namen uit de house scene gestaan (Don Diablo, Hardwell, Quintino, Madskillz, Funk*D etc.)

Tijdens house events rockt MC Tjenelk optreden met een combinatie van UK Garage rhymes die het publiek op het juiste moment ophypen, zodat de DJ met de muziek de boel kan afbreken. Samen met Vato Gonzalez rekent hij af met het begrip ‘DJ & MC’, zij zetten als twee artiesten een stage performance neer die de zaal van de eerste tot de laatste minuut compleet rockt.

Naast alle optredens werkt MC Tjen aan een solo album, geproduceerd door o.a. Vato Gonzalez. Dit album word een combinatie van UK garage, Grime, Niche, Baile Funk en House in combinatie met zijn eigen energieke stijl als MC.

MC Tjen boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast MC Tjen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht