fbpx

Prijs Martin Garrix

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Martin Garrix

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Martin Garrix boeken of Martin Garrix inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Martin Garrix

Martin Garrix is de artiestennaam van Martijn Garritsen. Een Nederlandse DJ die onder contract staat bij Spinnin Records. Hij begon zijn carriere met de hit ‘BFAM’ die hij samen heeft uitgebracht met Julian Jordan. Vervolgens is hij ook aangesloten bij Spinnin Records.

In 2012 won Martin Garrix de Slam FM DJ Talent of the Year award. Ook maakte hij een remix van ‘Your Body’ van Christina Aguilera.

Martin Garrix breekt pas echt door met zijn eigen solo-uitgave ‘Animals’. Het nummer wordt uitgebracht in 2013 en wordt in verschillende Europese landen een hit. Ook komt de single op nummer 1 te staan in de Britse hitparade. Daarmee is hij de jongste Nederlander die ooit op nummer 1 heeft gestaan in Groot-Brittannië. Het nummer staat ook op het album van Hardwell en ligt ten alle tijden klaar.

Inmiddels is Martin Garrix de beste DJ ter wereld.

Martin Garrix boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Martin Garrix een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht