fbpx

Prijs Marlous Oosting

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Marlous Oosting

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Marlous Oosting boeken of Marlous Oosting inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Marlous Oosting

  Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor, waar ze veel mee optrad en vaak de solo kreeg. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op met open dagen, schoolfeesten enz.

  Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven.

  Door aan het programma Idols op RTL 4 mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud door haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft zij ook weer ervaring opgebouwd.

  Destijds heeft ze nog in een blad gestaan, genaamd IN. Daarin stond hoe Marlous de jury heeft overtuigd van haar kunnen in het programma Idols. Ze werd in datzelfde blad een Katja look-a-like genoemd.

  Marlous is destijds in aanraking gekomen met mensen die haar wilden en konden helpen aan een eigen nummer. Het nummer “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt” staat bij de meeste rdiostations sinds zo’n 2 jaar in de playlist, en wordt goed gedraaid. Na dit nummer heeft Marlous in 2007 een contract getekend bij Pink Records te Drachten en is ze samen met Eddy Harms aan de slag gegaan. Marlous en Eddy Harms hebben een single uitgebracht, getiteld “Jij Alleen Jij”. Dit nummer is geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten en Adriaan Hoes. Met deze single is Marlous binnengekomen in de Landelijke Mega Top 100! Hoogste notering 67!

  Eind april 2011 is haar eerste volledige cd verschenen met de titel ”Helemaal Goed”

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Marlous Oosting een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht