fbpx

Prijs Marloez Atemlos (Helene Fischer tribute)

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Marloez Atemlos (Helene Fischer tribute)

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Marloez Atemlos (Helene Fischer tribute) boeken of Marloez Atemlos (Helene Fischer tribute) inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Marloez Atemlos (Helene Fischer tribute)

  Atemlos een Helene Fischer-tribute brengt. Maar nee, verwacht bekende melodieën, die in hoog tempo, al dan niet in mash-up- of medleyvorm op de luisteraars afgevuurd worden. Van ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg tot ‘99 Luftballons’ van Nena, van ‘I Like it Loud’ van Scooter tot ‘Die immer lacht’ van Stereoact.

  “Ik ben echt wel een fan van Helene”, zegt Marloes Lamers, oftewel Marloez Atemlos. “Maar de meeste mensen kennen alleen maar haar hit ‘Atemlos’, terwijl ik echt wil gaan voor herkenbaarheid.”

  Check hier de site van Marloez Atemlos!

  Marloes heeft als zangeres al een flink aantal meters gemaakt. Eerst als soloartieste en de afgelopen zeven jaar als zangeres bij de allround top 40-band Summerland. “Een hartstikke leuke tijd”, zegt ze. “Ik heb heel veel geleerd. Met die band stonden we bijvoorbeeld ook op de Mega Piraten Festijnen. Maar het was wel een druk bestaan en om telkens je eigen agenda te combineren met die van zeven anderen was wel eens lastig. Daarom besloot ik iets nieuws te gaan doen.”

  En dat nieuws is dus Marloez Atemlos. “Ik heb een paar keer een Helene Fischer-tribute gedaan en bij Summerland zong ik ook wel eens Duitse liedjes. Dan zeiden de anderen ook: ‘Daar moet je wat meer mee gaan doen’. “ En dat doet ze nu dus. “Want ik word blij van Duitse muziek. Ik wil een show neerzetten als Helene Fischer dat ook doet. Mooi, stijlvol, chique en modern, maar dan wel op mijn eigen manier.”

  Of het nou een dancing is of een bedrijfsfeest, een feesttent of een bruiloft, haar act past overal.  En, zo stelt ze, bijna ter geruststelling: “Natuurlijk zing ik ook ‘Atemlos’.”

  Marloez Atemlos boek je exclusief bij Lukassen!

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Marloez Atemlos (Helene Fischer tribute) een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht